facebook tracking

Google Ads

Google Ads -tiimissä pääset tekemään kaikkia Google-mainonnan osa-alueita: Google Ads -hakusanamainontaa, Display-mainontaa, YouTube-mainontaa sekä Google Shoppingia. Työnkuvaamme kuuluu Google-mainonnan suunnittelu, toteutus ja optimoiminen, konversioseurantojen rakentaminen, lukujen analysoiminen sekä yhteydenpito asiakkaaseen.

Monipuolista työstämme tekee laaja-alainen asiakaskuntamme, kun pääsemme tekemään mainontaa kaiken kokoisille B2B yrityksille sekä verkkokaupoille. Kattava valikoima mainonnan työkaluja, jatkuva tiimin tuki sekä selkeä uraohjaus antavat parhaat valmiudet onnistua työssämme hyvin.

Toteutamme hyvin taktista mainontaa, huomioiden ostoprosessin eri vaiheet. Suunnittelemme myös asiakkaidemme apuna heidän digitaalista markkinointistrategiaansa, jolloin pääsemme vaikuttamaan heidän liiketoimintaansa syvemmin. On etumme, että saamme tuoda asiakkaillemme liikevaihdollista hyötyä, koska silloin yhteistyömme todennäköisesti kestää myös vuosia. 

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, dataan, testaamiseen, ihmisen ja tekoälyn yhdistelmään sekä siihen, että pitkäjänteisellä työllä pääsemme niin meidän kuin asiakkaidemmekin tavoitteisiin. SDM on erinomainen työympäristö kehittyä parhaaksi versioksi itsestään. 

Tiimi

Google Ads

Connect

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Digitoverien suusta:

"Mahtava työyhteisö ja yhteishenki, viihtyisät toimitilat ja mielekkäät työvälineet sekä monipuoliset, vaihtelevat ja sopivan haastavat työtehtävät. Viikonloppuisin jopa odottaa seuraavaa työviikkoa."

Me haluamme sinun löytävän parhaan version itsestäsi.

 • Lupaus 1:

  Olemme yritys, jolla on vahva ja kunnianhimoinen visio.

 • Lupaus 2:

  Olemme avoimia ja läpinäkyviä.

 • Lupaus 3:

  Luotamme toisiimme ja haluamme toisillemme hyvää, aina.

 • Lupaus 4:

  Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti sekä kannustamme toisia tekemään samoin.

 • Lupaus 5:

  Teemme intohimoisesti töitä unohtamatta muita elämän tärkeitä arvoja ja asioita.

 • Lupaus 6:

  Teemme työmme niin, että voimme olla siitä ylpeitä.

Yliopistonkatu 20
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet asiakaspalvelu@digimarkkinointi.fi 0102818281 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta